Ero sivun ”Aloitusopas” versioiden välillä

Kohteesta XenoWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: Aloitusopas kirjoitettaneen pian.)
 
Rivi 1: Rivi 1:
Aloitusopas kirjoitettaneen pian.
+
[[Tiedosto:Spawn.jpg|800px|center]]
 +
 
 +
Saapuessasi Xenoon löydät itsesi keskeltä aloituslinnaa ja kylttien vallankumousta. Ensimmäisenä sinunkin pitää '''lukea säännöt''', jonka jälkeen voit aloittaa maailman tutkimisen. Säännöt löytyvät aina lyhennettyinä komennolla /rules ja kokonaisuudessaan osoitteesta https://xenocraft.ml/saannot
 +
 
 +
Perehdyttyäsi palvelimen sääntöihin voit aloittaa tutkailemaan ympärillesi. Tämä kannattaa, sillä saatat vahingossa missata jotain tärkeää! Spawnkylästä ([[Assik Village|Assik]]) löydät kaikki peruspalvelut sekä paljon hauskaa tekemistä.
 +
 
 +
== Kohti maailmaa! ==
 +
 
 +
Kun olet tutkinut linnan ja alkukylän, kannattaa varmaankin suunnata joko [[Farmila|Farmilaan] tai [[Aikon|Aikoniin]]. Farmila on yhteisöllinen farmikylä, josta kaikki saavat hakea kasveja ja ruokaa, kunhan muistavat istuttaa aina uudet tilalle ja muutoin noudattaa ohjeita. Aikon on palvelimen pääkaupunki, josta löytyy myös tori ja [[Kierrätyskeskus|kierrätyskeskus]], josta saattaa löytää syötävän lisäksi työkaluja ja arvokkaitakin tavaroita.
 +
 
 +
Nopein ja kätevin tapa lähteä liikkeelle on matkata [[Rautatiet|rautateillä]] pois spawnkylästä (paras vaihtoehto on Aikon; 1. laiturilta vasemmalle tulosuunnasta nähden). Kävelyn ystävät voivat seurata polkua läpi Assikin rautatieaseman kohti Farmilaa ja edelleen [[Åhlperä|Åhlperää]].
 +
 
 +
== Rahaa? ==
 +
 
 +
Kun olet tappanut muutaman ensimmäisen mobin, saatat huomata reppusi täyttyvän keltaisista pyörylöistä. Ne ovat [[Xeni|Xenejä]], jotka näyttäytyvät arkielämässä kultahippuina. Xenit ovat palvelimen rahaa. Niitä voi nostaa ja tallettaa [[Pankki|pankeissa]], ja tilille talletettua rahaa voi automaattisesti käyttää hyödykkeiden ostamiseen.
 +
 
 +
 
 +
...to be continued...

Versio 13. joulukuuta 2017 kello 20.30

Spawn.jpg

Saapuessasi Xenoon löydät itsesi keskeltä aloituslinnaa ja kylttien vallankumousta. Ensimmäisenä sinunkin pitää lukea säännöt, jonka jälkeen voit aloittaa maailman tutkimisen. Säännöt löytyvät aina lyhennettyinä komennolla /rules ja kokonaisuudessaan osoitteesta https://xenocraft.ml/saannot

Perehdyttyäsi palvelimen sääntöihin voit aloittaa tutkailemaan ympärillesi. Tämä kannattaa, sillä saatat vahingossa missata jotain tärkeää! Spawnkylästä (Assik) löydät kaikki peruspalvelut sekä paljon hauskaa tekemistä.

Kohti maailmaa!

Kun olet tutkinut linnan ja alkukylän, kannattaa varmaankin suunnata joko [[Farmila|Farmilaan] tai Aikoniin. Farmila on yhteisöllinen farmikylä, josta kaikki saavat hakea kasveja ja ruokaa, kunhan muistavat istuttaa aina uudet tilalle ja muutoin noudattaa ohjeita. Aikon on palvelimen pääkaupunki, josta löytyy myös tori ja kierrätyskeskus, josta saattaa löytää syötävän lisäksi työkaluja ja arvokkaitakin tavaroita.

Nopein ja kätevin tapa lähteä liikkeelle on matkata rautateillä pois spawnkylästä (paras vaihtoehto on Aikon; 1. laiturilta vasemmalle tulosuunnasta nähden). Kävelyn ystävät voivat seurata polkua läpi Assikin rautatieaseman kohti Farmilaa ja edelleen Åhlperää.

Rahaa?

Kun olet tappanut muutaman ensimmäisen mobin, saatat huomata reppusi täyttyvän keltaisista pyörylöistä. Ne ovat Xenejä, jotka näyttäytyvät arkielämässä kultahippuina. Xenit ovat palvelimen rahaa. Niitä voi nostaa ja tallettaa pankeissa, ja tilille talletettua rahaa voi automaattisesti käyttää hyödykkeiden ostamiseen.


...to be continued...